[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 4h önce güncellendi
Rüzgarın Gölgesi
@no_463
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Nihayet, kapı kolunu indirdi ve sonunda Yağmur`la karşı karşıya geldi. Ona öfke ve şaşkınlık dolu gözlerle bakan kadına, o, merakla bakıyordu. Ne yapacağını düşündü. Sevmediği ve hatta tanımadığı bu kıza nasıl sevgilisiymiş gibi davranacaktı? Gerçekten onu kandırabilecek miydi? Bu oyuna dahil olacak mıydı?
Yağmur bu hikâyenin başlangıcının aylar öncesine dayandığını sanıyordu. Oysa asıl hikâye, şimdi başlıyordu.
Perde açılsın.
Oyun başlasın.
devam ediyor 4h önce güncellendi
Gül Kokusu
@pedrichor
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İlvana Altun, Gül Şehri’nde kimyager ve çiçekçi olarak sessiz bir hayat sürerken, bir gün hastanedeki hastalar gizemli şekilde rahatsızlanmaya başlar. Çiçeklerin ardında saklı sırlar, İlvana’nın üzerine yıkılır. Dorukhan Tunalı, olayların ardındaki gizemi çözmek için peşine düşer. İkili, tehlikeli sırlarla ve gizemli kokularla dolu bir yolculuğa çıkar. Bu süreçte hem kasabanın hem kendi hayatlarının kaderi değişir, ve her adımda güven, cesaret ve sırlar sınanır.
devam ediyor 4h önce güncellendi
yanık pilav
@aysmiss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Elif spontane hayatında hiçbir değiştiremediği huylarına alışık bir kızdı, etrafındakileri kendi yüzünden üzmemek gururu yerle bir olsa da egolu gözükmemek için sessiz kalmak. Hatta ailesini üzecekse kendi mutluluğunu bile hiçe saymak, ama belki de bunları yıkmasına sebep olacak kişiyi şuanda tanıyordur
devam ediyor 3h önce güncellendi
GHOST
@emrah
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"- Kimse görmesin diye değil, görünmek istemediğin için -"
Defne Arslan, üç yıldır sınıfın tam ortasındaki o kör noktada, görünmezliğini büyük bir ustalıkla koruyordu. Sınıf listesinde adı "Defna" olarak yanlış okunsa bile sesini çıkarmıyordu. O, okulun kendi isteğiyle yok olan, sessiz hayaletiydi.
Ta ki bir sabah koridorun duvarına asılan o acımasız nota kadar:
"Hayaletler tuvalette oturur."
Okula yeni gelen, etrafındaki her şeyi kıyıdan izleyip zihnine kaydeden gizemli transfer öğrenci Kerem Yılmaz`ın gelip onun karşısına oturmasıyla Defne`nin özenle kurduğu o görünmez dünya sarsılmaya başlar. Çünkü Kerem, onu "görmüştür".
Üstelik Defne`nin kimsenin bilmediği bir sırrı daha vardır: Okul gazetesinde yazdıklarıyla herkesin ruhuna dokunan, o esrarengiz "D.A." ta kendisidir. Kendi kelimeleri okulun en popüler ama en yorgun kızı Pelin`den , her şeyi fark eden sekiz yıllık dostu Mert`e kadar herkese dokunurken, Defne kendi yazdığı gerçeğin içine çekilir.
Peki, görünmekten ölümüne korkan bir kız, başkası tarafından "doğru" görüldüğünde ne olur?
Kelimelerin, sessizliğin ve görülme cesaretinin hikâyesi.