TAKİP ETTİĞİ KİTAPLAR
devam ediyor 2h önce güncellendi Yazgının Oyunu
@silentmadnes
Okuma
43.84k
Oy
4.14k
Takip
490
Yorum
1.1k
Bölüm
21
Birbirlerinden nefret eden iki insan... Yakın arkadaşlarının düğününde birbirlerinden etkilenirler. Tek gecelik bir ilişki sonucunda bu iki insanı birbirine bağlayan bir mucize gerçekleşir. Minik bir bebeğin iki insanın hayatını değiştirme hikâyesi...
devam ediyor 1h önce güncellendi Döneceksin Diye Söz Ver
@melinogut
Okuma
49.1k
Oy
5.35k
Takip
834
Yorum
1.26k
Bölüm
20
"Üsteğmen... Evlensen ya benle." Dört kelime. İki hayatı bilinmez bir oyuna sürükleyen dört kelime. Peri`nin sığınacak bir liman ararken tutunduğu tek adam. Ve Mahir`in aklını susturup kalbini dinlemek zorunda kaldığı tek kadın.
devam ediyor 1a önce güncellendi Sayaç
@hasekidir
Okuma
28.71k
Oy
2.79k
Takip
418
Yorum
418
Bölüm
21
Mardinin de ailemle birlikte yaşıyordum. Ailemle birlikte aksoy konağına minnettardık ailemize kol kanat germişlerdi. Ailem Aksoy konağında çalışırken ben Aksoyların tarlalarında çalışıyordum. Ve bir gün olmaması gereken bir şey oldu. Dikkatini çekmem gereken birisinin dikkatini çektim. Bundan sonra ne olacaktı? Beyhan ağa beni rahat bırakır mıydı? Rahat bırakmasa bile olur muyduk? Hayat şartları bizi birleştirir miydi?
devam ediyor 3a önce güncellendi Derin sular (mafya kurgusu)
@berillee
Okuma
4.51k
Oy
473
Takip
51
Yorum
58
Bölüm
18
Bir havuz, bir adam ve bir tesadüf… Damla, her gün olduğu gibi seansına gelirken, bugün havuzda yalnızdır. Ancak, farkında olmadığı bir göz, onu izlemektedir. Alessio Costa, bir mafya adamı, suyun derinliklerinde kaybolan bu kadına ilgi duymaya başlar. Gizem, tehlike ve çekim… İkisi de birbirine doğru çekilirken, hayatları değişmek üzeredir.
devam ediyor 10s önce güncellendi Bozuk Saat
@nurrunuuz
Okuma
14.42k
Oy
1.49k
Takip
253
Yorum
219
Bölüm
30
Bir bozuk saatir yüreğim, hep sende durur.. Bozuk saat.. Bozuk düzen.. Başlama tarihi; 04.02.2025
devam ediyor 3h önce güncellendi KARA ÇİY : HAN MAHALLESİ
@yagmurluhikayeler
Okuma
262.24k
Oy
14.1k
Takip
1.73k
Yorum
5.42k
Bölüm
47
"Şeytan, meleğin kanatlarını severken yanlışlıkla kopartabilir, güzel kiracı."
tamamlandı 4a önce tamamlandı Hayalden Gerçeğe
@okyanuss_s
Okuma
27.29k
Oy
3.28k
Takip
319
Yorum
822
Bölüm
55
Hiç kitap karakterine aşık oldunuz mu? Hayır, hayır. Soruyu değiştiriyorum. Hiç dilek tuttunuz mu? Peki, o dileğiniz gerçekleşti mi? Galiba benim dileğim gerçek oldu. Yoksa balkonumun ortasında yayılarak yatan bu yarı çıplak prensin bir açıklaması olamazdı. Tek sorun vardı. Bu adam Grondal Krallığı`nın korkulu rüyası olan Prens Lokii. 2024 yılında balkonunuzda yatan yarı çıplak prensle karşılaştığınızda ne yapabilirdiniz ki?
devam ediyor 6a önce güncellendi BEKLENEN, YAŞANAN, ÖDENEN
@kireina
Okuma
4.39k
Oy
235
Takip
100
Yorum
117
Bölüm
21
Arya, 24 yaşına bastığında ortak oldukları şirketin ikiz oğullarından Kerem ile uzun süredir yaşadıkları ilişkiyi evlilik ile taçlandırmak istediklerini açıklarlar. Uzun süredir birbirlerine sadece aşk ve tutku ile bağlı olan masal gibi aşkları, masal gibi bir düğün ile taçlanır ama güzel olan her şey bir bedel ister sonsuz mutluluğa erişmek için bazen eşle sınanır insan, bazen evlatla, bazen ise hiç olmasını istemediği bir hastalıkla peki ya üçü ile birden sınansa kaldirabilir mi insan? Omuzlarında taşıdığı yükler içinde bir umut sığındığı aşkının üzerine dağ gibi yıkılıp ezerse ne kalır geriye? En güvendiği, en sevdiği, huzuru, yuvayı hissettiği adam nefretle baksa suçsuz yüzüne kalbi ne hisseder, nasıl aynı anda bin parçaya bölünürken hala ritmini koruyarak atmaya devam eder? Merak mı? Gel kitabıma ve hepsini öğren!
tamamlandı 6a önce tamamlandı AZİZE
@yesilkutuphane1
Okuma
32.94k
Oy
3.1k
Takip
419
Yorum
309
Bölüm
64
Başka topraklarda büyüyen Azize, Karadeniz`in yağmurlarına emanet şimdilerde... Mehmet Almanya`dan döndüğünde kızı Azize`yi memlekette bırakma kararı verir. Bunalımdadır ve ruhu gün geçtikçe eksilmektedir. Nice hayallerle çıktığı yolda elleri bomboş kalmıştır. Küçük Azize babasının niyetinden habersiz, memleketteki geniş ailesiyle tanışır. Bir tatilde olduklarını ve geri döneceklerini zannetmektedir. Fakat hayatlarının seyri derelere karışır, başka yönlere akar. Öğrenir Azize; Karadeniz hem sevdadır hem vedadır. Ve bir ömür yaşanacak topraktır. NOT: Wattpad uygulamasında kitap tamamlandı. Aynı isimle hâlâ yayında.