[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
devam ediyor 1h önce güncellendi Ay Kızı (gerçek ailem)
@eyluldee
Okuma
622
Oy
50
Takip
16
Yorum
9
Bölüm
6
Ailesi ile sorunları olan Ayza doğumda karıştığını öğrenirse Ve öz ailesinin karıştığı kız ime mutlu olduğu için istenmeyeceğini düşünürse
devam ediyor 1h önce güncellendi Demirtaş(TÖRE)
@kitap.yazan_kiz
Okuma
184
Oy
35
Takip
7
Yorum
0
Bölüm
6
Ahh Mardin, keşke görünüşün kadar törelerin ve kurallarına da bu kadar güzel olsaydı da kimse bu kadar çok zorluk çekmek zorunda kalmasaydı. Bu hikayede ailesine rağmen narin bir şekilde yetişmiş Gonca`nın ve şımartılmasına rağmen yine de düzgün yetişen azat`ın hikayesini anlatıyor.
devam ediyor 5dk önce güncellendi Benlik : (Kusura Bakma)
@karainci
Okuma
192
Oy
176
Takip
402
Yorum
3
Bölüm
5
"Şiir Martı Yüzü 74" 120 yapalım hadi de hadi bakalım beğenecek misiniz 50 olabilecekler mi?! Son Bölüme Bakan İlk İki Bölüme De Baksa Olur Mu Acaba Tatildeyim De Panolara Bakamıyorum İlk Hikayem Olan Kabusum Şiir Deneme İle Karmaşık Yayında Umarım Beğenirsiniz Tek Bir Kitap Olsun Ki Görünme Fazlalaşsın Diye Diğer Kitaplar Oluşturulmadı @nisauthor ve @dunaydanmarsa355 kitap kapağını yapan canım kişi o Medine hanım hem de ücretsiz yaptı sağ olsun isterseniz sizde yaptırabilirsiniz İlk bölümler Güliz Ayla sonra Metin Arolat sonra Kayahan ve Erol Evgin sonra Emre Aydın ardından Sezen Aksu ve Ferdi Tayfur Edip Akbayram şarkıları vardır sıralama buna göre Benlik her zaman doğruyu tutturamaz bazen de Kusura Bakma seni yanlışa itekleye eğitim der o yüzden insan bir dur diyemez neden sorgulayamaz işte bu soruların cevapları akrostiş şiirlerle karainci Benlik Kusura Bakma kitabımın da Galiba tutukluk yaptı benim hikaye 15000 oldu taslakları gidince 10000 kalıyor 6 6 gidiyor olacak mıyım yine aynı sayıda kaldı bakalım kaç gün gidecek bu şekilde / sayemde ay/ki 1 rakam fazla yazmışım Şimdi eski bölümlerin akrostiş lerini paylaşıyorum 5 5 sonra 60 kişi görmüş olan bölümlere döneceğim Wattpadte: karainci_50 idim; 9 yılda, 93.900 okuma almıştı hikayem!... Tabi 200 bölüm vardı...(Şuan kaç olduğunu bilmiyorum ama 16.07.2024`de öyleydi) ( Şu an 1 sene geçti üç ay önce bir yazar canım baktı Şimdi ise can yazar baktı 100 kişi bakmış) Ben takip ettiğim hikayeleri akrostiş yaparak tanıtım yapıyorum Burada 607 2000 de olur ki olacak gibi çünkü hikayem okunmuyor ana sayfada olmadığı süreçte bölüm oldu hâlen dur demedi ama zaten yazmaya yaşamaya yaşatmaya devam ediyorum sonuçta kelimelerimi kişileri / geri döndüm 61 den devam bakalım onlar 120 olacak mı/ gerçi 607. bölüm olmadı ama 215 oldu İlk bölüm 120 olur mu Herkes, benliğini arar ama bulabilir mi?! Nüfus ettirebilir mi bedenine bakalım görelim!?
devam ediyor 1h önce güncellendi Üvey Kardeşim
@derinyildirim
Okuma
98
Oy
11
Takip
3
Yorum
1
Bölüm
5
Bu kitap annemin yeni evlendiği adamın oğluna aşık olmamla başlamıştı
devam ediyor 1h önce güncellendi ANLAŞMALI EVLİLİK
@perimia
Okuma
17.72k
Oy
1.35k
Takip
168
Yorum
664
Bölüm
28
Bir imza, iki ayrı yabancıyı tek bir çatı altında birleştirdi. Bir anlaşma ile başlayan evlilikleri, zamanla en büyük sınavlarına dönüştü. Çünkü yatak odasının duvarları, hiçbir anlaşmayı tanımadı. Bir bakış ve bir dokunuş bütün sınırları yok etti. Leyla Öztay`ın ve Rüzgar Sancaktar`ın hikayesine hoşgeldiniz.
tamamlandı 1h önce tamamlandı SAYGILAR AİLESİ
@kirazingo
Okuma
8.21k
Oy
862
Takip
87
Yorum
320
Bölüm
24
Gerçek ailem kurgusudur! Alin babasından ve annesinden psikolojik baskı gören bir kızdı.Ama Alin hiç pes etmemişti.Dışarıdan ne kadar sert gözüksedr Neşeli bir kızdı hatta çocuk gibiydi.Çocukluğunu yaşamamış derslerine odaklanmadı için baskı uygularlardı. Alinse kendi kendine takılandı.Annesi ve babasını hiç takmaz ceza yesede inadından umursamazdı. Arkadaş çevreside vardır ama yakın olduklarına daha çok severdi.Ama güven problemi vardı.. Küçükken kaçırılmış Alin hafızasını kesik kesik hatırlar.Ve 14 yıl sonra gerçek ailesini buluyor.
devam ediyor 1h önce güncellendi İHANET
@ll_rabiaa
Okuma
4
Oy
1
Takip
0
Yorum
2
Bölüm
1
"Bazen değişen insanlar değil düşen maskelerdir" "Ve bir gün herkes yaşayacak ya aldığı duaları yada aldığı ahları" ~Herkes öldürür sevdiğini ~
devam ediyor 1h önce güncellendi GERÇEK AİLEM (Esvet)
@eftall
Okuma
4.71k
Oy
558
Takip
82
Yorum
108
Bölüm
14
17 yıl sonra gerçek ailemi buldum ama nasıl pnlara alışabilirim ki..
devam ediyor 1h önce güncellendi Bebek Surat/Texting
@wave_mry
Okuma
6
Oy
2
Takip
3
Yorum
2
Bölüm
1
__ 0 535*: Bebek Surat, nasılsın? Güneş: Sen kimsin ve numaramı nereden buldun? 0 535*: Boşver benim kim olduğumu. İstesende bulamazsın. Güneş: Bir daha bana yazma! Kim olduğun zerre umrumda değil. 0 535*: Sadece nasılsın diye sormak istemiştim. Herhalde iyi değilsin. Sakinleşince konuşsak? Tabi istersen zorlama yok. (Gönderilmedi) 0535*: Engelledin mi? Hemen mi? Yapma be Bebek Surat! (Gönderilmedi)
devam ediyor 1h önce güncellendi 𝐾𝑒𝑛𝑑𝑖 𝑉𝑒𝑟𝑠𝑖𝑦𝑜𝑛𝑢𝑛
@m1raly_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
Hayata karşı yargıların varsa, kendimi bulamıyorum diyorsan, tam adresindesin. Kendinizi bulacaksınız.
devam ediyor 1h önce güncellendi FELİX VE SEN
@geceyazarlari
Okuma
108
Oy
26
Takip
5
Yorum
10
Bölüm
8
Bir konser alanında karşılaşan iki hayat… Sahne ışıkları altında parlayan bir idol ve onun dünyasına tesadüfen adım atan bir genç kız. Hayranlık, sırlar ve beklenmedik duygular… Felix ve Sen, müzik, aşk ve dostlukla örülü unutulmaz bir yolculuğa davet ediyor.
devam ediyor 1h önce güncellendi Dikiş Tutmaz Kalpler
@nuur_m
Okuma
893
Oy
256
Takip
11
Yorum
9
Bölüm
10
Amerika`da başarılı bir estetik cerrahı olan Ahu Soydan annesinin rahatsızlığı üzerine yıllar sonra İstanbul`a döner. Geçmişiyle ve bastırdığı duygularla Ahu için dönüş, bir kaçış değil; yeni bir başlangıcın sancısıdır. Annesinin ortağı olduğu, İstanbul`un en prestijli estetik kliniğinde göreve başladığında karşısına kibirli, ukala bir o kadar egoist ama aynı zamanda yakışıklı bir çapkın çıkar: Yiğit Arslan. Aynı kliniği devralacak bu iki doktor yalnızca işlerini değil aralarındaki üstünlüğü de paylaşamaz. Kelimelerin ardında bastırılan duygular çatışmanın içinde kor gibi yanmaya başlar. İstanbul`un kalbinde yaşayan iki yalnız ruh... Bazı kalpler iyileşmek için değil kırılmak için yeniden atar.
tamamlandı 1h önce tamamlandı Kağıttan Gemi / Yarı Texting
@xxxyyyzzz
Okuma
690
Oy
102
Takip
16
Yorum
14
Bölüm
27
"Ben sadece kağıttan bir gemi yapmıştım. O ise bir dünya kurmuş"
devam ediyor 1h önce güncellendi Solmuş Çiçek
@gzdesava
Okuma
2.39k
Oy
191
Takip
29
Yorum
49
Bölüm
27
"Geleceğini düşünmedim" dedi .Gözlerimin en derinine bakarak. Gözlerimi kaçırmak istedim girdap gibi içine çekiyordu, o gittikten sonra onu asla affetmeyeceğimi hep söyledim. Ama karşısındayken gözlerinin içine bakarak tek bir duygu belirdi: kırgınlık. Hiç affetmemek mi kolaydı? Yoksa kırık bir kalp mi?
devam ediyor 1h önce güncellendi SON 7 DAKİKA
@simay_0809
Okuma
180
Oy
133
Takip
7
Yorum
218
Bölüm
15
Ruhen çökmüş genç bir kadın... Kadının yapmak durumunda olduğu bir ihanet... Ve bu ihanetin bedelini ödeyen beş arkadaş... Onlar altı kişilerdi... Birbirine sımsıkı tutunan altı kardeş... Onların ayrılacağını kimse beklemezdi... Ancak hayat daima istenileni vermez... Birbirlerine yapılan ihanetin sorumluluğu kime ait?.. Ya da ihanetin asıl sebebi nedir?.. Peki insanın son yedi dakikasına ne denmelidir?..
devam ediyor 1h önce güncellendi Ecrin Gerçek Ailem
@meryem_6565
Okuma
906
Oy
89
Takip
38
Yorum
40
Bölüm
6
Boksör kızın gerçek ailesini istememesi ve sonrasında olanlar
devam ediyor 1h önce güncellendi gerçek ailem mavi
@adafffrfff
Okuma
4.16k
Oy
339
Takip
34
Yorum
45
Bölüm
21
ne 17 yılımı geri verin yapamazsınız
devam ediyor 1h önce güncellendi Yine de Beni Sever Misin?
@azrakts_
Okuma
517
Oy
26
Takip
12
Yorum
28
Bölüm
13
siz:Nasıl bu kadar değişip iğrenç birisi oldun? Nasıl yaptın bunu kendine? demir:beni bu hale getiren sendin.beni yok sayıp kendi karanlığıma iten,terk eden sendin.
devam ediyor 1h önce güncellendi Bir Kıvılcımla Yok Olmak
@buglem117
Okuma
72
Oy
20
Takip
3
Yorum
7
Bölüm
11
İntikam almak için avukat olarak başkana yaklaşan ana karakterin mahkumla tanışması...
tamamlandı 1h önce tamamlandı Sever Misin Beni?
@bildigingibidegil
Okuma
874
Oy
167
Takip
26
Yorum
1.09k
Bölüm
14
"Ne yapaysun la orada!Düşecen patlatacan ha u kafayi!"diye bağırışmalarını duydum. "Bağa bir şey olmaz Cevher Kaptan!Rahatuna bak hele."Çağan Abi diyince kısık sesle "Sikeyim böyle işi."dedim. "Ha,oradaki kimdur la?"diye sorunca Cevher Kaptan,tekrar onlara baktım. Yakalanmıştım!
devam ediyor 1h önce güncellendi Dalganın Deniz'i | Texting
@vaguee
Okuma
1.35k
Oy
359
Takip
32
Yorum
511
Bölüm
18
Adım Deniz. Adımı duyan herkes bir deniz kadar sakin olduğumu sanıyor. Oysa ben, kendi dalgalarımda boğulan bir denizim. Annemin kahkahası duvarlarda asılı bir fotoğrafta kaldı. Babamın yorgun tebessümüyle büyüdüm. Ve bir gün... "Anonim" adında biri, o sessizliğin içinden bana seslendi. Her mesajda kalbim biraz daha ısındı, Her cümlede bir dalga üzerime kapandı. Belki de ben, hep birini bekliyordum. Kim olduğuna değil, beni gerçekten gören biri olduğuna inandım. Ben Deniz... Her dalgamda biraz kırılan, ama sevilmeyi hâlâ umut eden bir deniz.
devam ediyor 1h önce güncellendi ELZEM
@adoranightt
Okuma
322
Oy
43
Takip
18
Yorum
15
Bölüm
2
Uyarı: şiddet ve argo kelimeler vardır.
devam ediyor 2h önce güncellendi Rüyam
@gizemlikiz14
Okuma
6
Oy
3
Takip
3
Yorum
1
Bölüm
1
Ben beni sevmeyen bir adamla sırf onu seviyorum diye evlendim. Sonunun boşanma olacağını nereden bilebilirdim.
devam ediyor 2h önce güncellendi Akgüller
@hiraethhh0
Okuma
33.05k
Oy
1.65k
Takip
564
Yorum
384
Bölüm
36
Kitabım önceden wattpad’deydi. Artık burdan devam edicem. Hiraethhh0 uzun zaman sonra iftiharla sunarrrr :) Umarım beğenirsinizzz ( ^ω^ )
Loading...