TAKİP ETTİĞİ KİTAPLAR
devam ediyor 15s önce güncellendi BALLICA MAHALLESİ
@sudedgbkn
Okuma
15.31k
Oy
1.81k
Takip
315
Yorum
598
Bölüm
13
Alisa, babasıyla ettiği büyük bir kavgadan sonra bir inat uğruna şatafat dolu hayatını bir kenara bırakarak okuluna en yakın mahallede ev tutar. Fakat mahalleye ayak bastığı ilk andan itibaren ne mahalleyle ne de mahallenin abisiyle yıldızları uyuşur. |Mahalle kurgusudur|
devam ediyor 4g önce güncellendi Kahverengi Sevdam
@iremis00
Okuma
32.23k
Oy
2.59k
Takip
383
Yorum
722
Bölüm
25
Abimin arkadaşı konulu mahalle kitabı. --- Tehlikenin ve Tutkunun Dansı Abisinin arkadaşına dört senedir aşık olan Ahu. Küçükken verdikleri sözü unutmayan on üç senedir Akasya altında bekleyen Baran. Kendisinden nefret ettiğini düşündüğü için Baran`a anonim olarak yazan Ahu karşılığını alacabilecek mi? Arkadaşının, kardeşine aşık olan Baran, Ahu`dan kaçtıkça ya daha çok yakınlaşırsa? (Kurgu tamamen bana aittir.)
devam ediyor 3a önce güncellendi İSTANBUL UYKUDAYKEN
@merianshadeee
Okuma
0
Oy
0
Takip
83
Yorum
0
Bölüm
0
İstabul Uykudayken Ilgaz ve Doğukan`ın hikayesi olan İstanbul Uykudayken baştan sona yazın okumalık bir genç kurgudur. Ilgaz, hayatının baharında geleneksel Türk aile kültürüne kurban giden kitaplara aşık bir genç kızdır. Bütün hayatı kitap okuyarak, oradaki hayatlara ve aşklara şahitlik edip onlara özenmekle boyalıdır. Bir beyaz atlı prensin ona "Güzelsin." demesinin hayaliyle çatı katı odası ve küçük terasında yaşayan Ilgaz aslına onu çocukluğundan beri seven aile dostlarının oğlu Doğukan`dan bir haberdir. Ilgaz, Doğukan`ı en son onun onuncu yaş doğum gününde görmüş ve onu oraya öylece gömmüştür fakat durum Doğukan`ın için bambaşkadır. Onun gönlünde Ilgaz gömülü olduğu yerde her geçen gün biraz daha yeşermiştir... Vesselam ki... Bu yeşertinin çiçekleri Ilgaz`ın babası Sinan Bey`in, Ilgaz`ı sinirle bir yaz ayının başında apart topar aile dostlarının yanına köyü tatile yollaması ile açmaya başlar... "Güzelsin, Ilgaz. Güzelsin... Her zerrenle, her şeyden."
tamamlandı 1h önce tamamlandı GECE YARISI SIRLARI Abimin arkadaşı
@zynaozcn12__
Okuma
94.13k
Oy
3.76k
Takip
224
Yorum
629
Bölüm
63
"geceyarısı Sırları" ♀️♂️ Önsöz: Bu kitap, içkili gecelerin ve derin dostlukların gizemli dünyasına bir yolculuğa davet ediyor sizi. Kadehler arasında paylaşılan samimi sohbetler, sarhoşlukla açığa çıkan gerçek duygular ve beklenmedik olayları sergiliyor sizlere Peki ya sarhoşken abisinin arkadaşına ateşli mesajlar atan Asel kendine gelip mesajları okuyunca ne yapacak ? Umarım beğenirsiniz! 📖✨ Yazar Zeyna Özcan
devam ediyor 14s önce güncellendi Döneceksin Diye Söz Ver
@melinogut
Okuma
36.47k
Oy
4.01k
Takip
646
Yorum
973
Bölüm
19
"Üsteğmen... Evlensen ya benle." Dört kelime. İki hayatı bilinmez bir oyuna sürükleyen dört kelime. Peri`nin sığınacak bir liman ararken tutunduğu tek adam. Ve Mahir`in aklını susturup kalbini dinlemek zorunda kaldığı tek kadın.
tamamlandı 3a önce tamamlandı KRISTAL KALPLER
@y.emre
Okuma
3.18k
Oy
259
Takip
23
Yorum
117
Bölüm
49
Aşkını havada ararken buzda bulan ikili...
devam ediyor 2a önce güncellendi SİNAN'IN İNCİ'Sİ
@silinen264516
Okuma
32.41k
Oy
2.16k
Takip
179
Yorum
1.85k
Bölüm
79
Burslu olarak koleje giden İnci Su, okulun popüler çocuğu olan Giray`la ilk günden tartışır tartışma sırasında Sessiz çocuk olarak bilinen Sinan İnci`yi korur
devam ediyor 4g önce güncellendi ÇERAĞ | mahalle.
@yeyipicipyaziyorum
Okuma
37.43k
Oy
4.72k
Takip
612
Yorum
1.76k
Bölüm
16
Karşımda dikilip bana üstten üstten bakarken konuştu. “Beni çağırmışsın, buyur?” Sesi tok, ifadesi sertti. Kollarını göğsünde kavuşturmuştu, çok uzun boyluydu. Zihnim, bana ihanet edercesine beş saniye boyunca tamamen devre dışı kaldı. Çünkü az önce söylediği şeyi sindirmekte zorlanıyordum. Beni? “Beni çağırmışsın” mı?! Hani şu göbekli, kel, yaşlı adamlar olur ya.. Sabahları kahvede çay içip gazete okuyan, mahallenin gençlerine “Oğlum, sen kimin çocuğusun?” diye soran tipler.. İşte ben tam olarak öyle biriyle karşılaşmayı bekliyordum. Ama kader, yine o kendine has mizah anlayışıyla, karşıma bambaşka bir şey çıkarmıştı. Daha doğrusu, birini. Karşımda duran adam, yaşlı bir muhtardan çok “anaların maşallahı, kızların inşallahı” kavramını çağrıştırıyordu. Esmerdi. Uzun boyluydu. Bakışları sertti. Kaslı kolları, gömleğinin sıvanmış kollarında tehdit gibi duruyordu. Bir de üstüne, o ifadesiz yüzle bana bakıyordu. Bu bir şaka mıydı? Bir kamera falan olmalıydı. İstanbul’a yeni gelenleri trolleyen bir sosyal deney.. Ama sonra yanımdaki kızın “işte muhtar bu” bakışıyla birlikte gerçekler acımasızca yüzüme çarptı. Ben şoka girmiş vaziyette ona bakarken, o da bana bakmayı sürdürüyordu. Kaşlarını hafifçe çattı. “Beni çağırmışsın, buradayım?” Göz kırptım. Sonra tekrar. Derin bir nefes al menekşe. Kontrolü kaybetme. Belki de rüya bu. Belki de hâlâ Manisadasım. Ama hayır. Tartıştığım adam orada, anahtar ise hâlâ elimdeydi. Ve sinirim, zirve yapmış bir halde bana eşlik ediyordu. Sonunda, mantıklı bir cümle kurabildim. Gerçi ne kadar mantıklı olduğu tartışılırdı. “Ben muhtarı çağırdım.” Derken kollarımı göğsümde birleştirmiştim. “Bir yanlışlık oldu sanırım, sizle ilgili bir durum yok sağolun.” Adam ifadesizce kaşını kaldırdı. “ Muhtar benim zaten.” Gözlerimi kıstım. “Hayır.” Kaşlarını kaldırdı. “Evet.” Direndim. “Hayır.” Çevremizde durup bizi izleyen insanların bazılarının sessizde olsa güldüğünü duyabiliyordum. Tahammülünün azaldığını belli eden bir ses tonuyla, “İmtihan mısın kızım sen?” Diye sordu. “Ama muhtar-“ Ellerini siyah kumaş pantolonun ceplerine sokup başını gökyüzüne çevirdi. Sabır dileniyordu galiba. “Muhtar benim diyorum sana. Yinelemeyeceğim bunu, sorunun ne olduğunu söylüyorsan söyle söylemiyorsan işim gücüm var.” Öfkeli sesi geri adım atmama neden olmuştu. Yine de gururumu ve inatçılığımı devreye sokarak “Ama ben amca bekliyordum..” Dedim. Yunan heykeli kılıklı muhtarın dudakları hafifçe yana kıvrıldı. Kaşları yukarı kalktı. Ardından alayla konuştu. “Özür dilerim, öbür sefere daha yaşlı olmaya çalışırım. Şimdi problemin ne olduğunu söyleyecek misin? Sabrım tükeniyor.” ___ Menekşe&Cihan.
devam ediyor 1g önce güncellendi BİNBAŞI'M
@seva_1234
Okuma
40.01k
Oy
3.79k
Takip
748
Yorum
670
Bölüm
18
Tek aşkı görevi olan bir binbaşı. Sevgilisi tarafından ihanete uğrayan bir öğretmen. Peki kader bu iki insanın yollarını kesiştirirse neler olurdu.... Binbaşı Kerem Öztürk & Leyla Seyhan Okuyup görelim ❤️‍🩹
tamamlandı 5a önce tamamlandı Ceylin
@sessizmisraa
Okuma
38.21k
Oy
4.5k
Takip
185
Yorum
1.18k
Bölüm
30
"Hayat bazen en ağır yükleri en narin omuzlara yükler." Dilay, küçük yaşta ailesini kaybetmiş, kardeşi Esma’ya hem abla hem anne olmuş genç bir kadındır. Zorluklarla geçen hayatında bir gün, parkta küçük bir kızla tanışması, kaderini tamamen değiştirir. Ceylin’in babası Yusuf Emiroğlu’nun yaptığı teklif, Dilay’ı hiç beklemediği bir dünyanın içine çeker. Ancak bu yeni hayat, sadece sıcak bir yuva ve masum bir sevgi getirmeyecektir. Yusuf’un geçmişi, Dilay’ın peşine düşen gölgeler ve beklenmedik bir ihanet, onları büyük bir tehlikenin içine sürükleyecektir. Peki, Dilay ve Yusuf bu fırtınanın içinden sağ çıkabilecek mi? Ve en önemlisi, Ceylin bu hikâyenin sonunda hala gülümseyebilecek mi? Kesinlikle kopyalanmasına ya da bir yerde paylaşılmasına iznim yoktur. Aksi takdirde gerekli işlemler başlatılacaktır bilginize.
Loading...