[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
devam ediyor 7a önce güncellendi
Kısmet Kapıyı Çalınca
@velvetwhispers
Okuma
2
Oy
1
Takip
3
Yorum
0
Bölüm
1
Tür: Aşk / Komed
Karakterler: Zehra - inatçı, özgür ruhlu, kitap kurdu. Yusuf - sakar, espirili, kendi halinde bir genç
---
Zehra ve Yusuf, İstanbul’da iki farklı hayata sahip ama aynı apartmanda yaşayan iki gençtir. Zehra, edebiyat tutkunu, düzen takıntılı ve biraz da alaycı biridir. Yusuf ise hayatı akışına bırakmış, biraz sakar ama içten bir gençtir. İkisi de 23 yaşındadır ve birbirlerinden habersiz, aynı kısmet uygulamasında yanlışlıkla eşleşirler. Gerçek hayatta sürekli atışan bu ikili, dijital dünyada birbirlerine aşık olduklarını fark etmeden konuşurlar. Olaylar, komik yanlış anlamalar, gizli kimlikler ve romantik sürprizlerle sarpa sarar.
devam ediyor 2a önce güncellendi
Derde Deva
@mislanet
Okuma
22
Oy
5
Takip
3
Yorum
5
Bölüm
1
(ZAMANSIZ HİKAYESİ FİNAL YAPTIĞINDA BÖLÜMLER GELECEK)
Her genç kız gibi böyle bir anın hayalini elbette kurmuştu az da olsa. Ama böyle bir şekilde evlenmek aklının ucundan dahi geçmemişti hiç bir vakit.
Evleniyordu ama kimsesiz gibi tek başınaydı.
Evleniyordu ama gözlerinde mutluluğun ışıltısı yoktu.
Evleniyordu ama beyaz elbisesi bir hayal değil, bir zorunluluğun simgesiydi sanki.
Evleniyordu ama sevdiği ile değil daha iki gün önce tanıdığı bir adamla.
🪷
"Ben sadece o özgürlüğün önündeki bir basamağım. Kendini güvende hissettiğin an özgürsün Öykü."
Biri basamak oldu, diğeri o basamağın üstünde fark etmeden kalbine adım attı.
Ne zaman gönül yolları hesapla yüründü ki sahi?
Ve oturdukları o nikâh masası. Biri için çıkış kapısı biri için bir el uzatışken aslında hiç bilmedikleri bir sevdanın ilk eşiğiydi.
O gün Öykü özgürlüğe uçtuğunu sanarken Celil çoktan o yolun sonunda onu beklemeye başlamıştı bile.
devam ediyor 7a önce güncellendi
Karşımdaki Beni Görmüyor (Texting)
@geceyeasikbirkiz
Okuma
153
Oy
2
Takip
1
Yorum
1
Bölüm
14
Edebiyat dersinin sonlarına doğru titreyen telefonum beni rahatsız etmeye başlamıştı. Nihayet öğretmenimiz bizi bıraktığında sınıftan çıkar çıkmaz telefona sarıldım hemen.
0535*******: Sesli bir mesajınız var.
Sesi açmadan hızla sınıfa girip yakın arkadaşlarımın yanına doğru yaklaştım. Dördü birden oturmuş bir şeyler konuşuyorlardı. Telefonumu önlerine koyup yakınmaya başladım.
"Ben ne yapacağım? Bu ne oğlum? Kafayı yersin heee!"
devam ediyor 7a önce güncellendi
Kırmızı Dosya
@eyluldensonraekimm
Okuma
13
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
4
Ekim, son senesinde staj yaptığı hukuk bürosunda, istemeden mafyayla bağlantılı büyük bir dosyanın içine çekilir. Dosya, İzmir`in en tehlikeli ama bir o kadar da etkileyici mafya lideri Ateş ile ilgilidir. Ekim, bu adamın suçlu olduğuna emindir ve onu sistemin içinden çökertmek için kararlı davranır.
Ancak işler düşündüğü kadar basit değildir. Ateş, Ekim’in karşısına yalnızca bir şüpheli olarak değil, kaderin tuhaf bir cilvesiyle defalarca çıkar. Her karşılaşmaları bir mücadeleye, sonra da karmaşık duygulara dönüşür.
Zamanla Ekim, adaletle Ateş’in kendi kurallarına göre yarattığı “düzen” arasında kalmaya başlar. Ateş ise Ekim`in dürüstlüğü ve direnci karşısında geçmişiyle, içindeki karanlıkla yüzleşmek zorunda kalır.
devam ediyor 7a önce güncellendi
Ne Sen Ne Ben
@vivyanvenus
Okuma
13
Oy
0
Takip
2
Yorum
1
Bölüm
1
Bazı yollar, kalbin değil kaderin çizgisiyle kesişir…
Azra Nayel, hayatını inancı, ailesi ve kendi kuralları etrafında kurmuş genç bir kadındır. Sessizdir ama güçlüdür. Görünmeyen sınırları vardır; kimseye zarar vermez ama kimsenin de ona zarar vermesine izin vermez.
Uraz Sancaktar… Soğuk, mesafeli, dediğim dedik bir adam. Ailesinin dev mirası omuzlarında, kalbi geçmişte bir yerde saklı. Onun için evlilik bir duygu değil, bir zorunluluktur.
Ve sonra... kaderin adı bir imzaya dönüşür.
Birbirine zıt iki dünya. Aynı çatı, aynı sır, aynı oyun.
Ama hiç hesapta yokken, oyun gerçeğe dönüşür.
“Ne Sen Ne Ben”, sadece bir evlilik hikâyesi değil; teslimiyetin, dönüşümün ve kalpteki kırılganlığın içten bir anlatımıdır.
İki yabancı, bir sırrın gölgesinde yakınlaşırken, asıl sınav duygularla başlar.