[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Gerçek aşk
@aysikbooks03
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Doğru aşkı bulmak o duyguyu keşfeden bir kız ve yıllardır sevdiği adam
devam ediyor 5g önce güncellendi Kırık Ruh
@muberraktrk
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Ekin yeni okulunda yeni arkadaşlar edinir. Koridor`da gezerken Alptuğ ile karşılaşır ve içten içe onu beğenir.
devam ediyor 5g önce güncellendi Kimsiniz? Yarı Texting
@userrr_22
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Güneş lise son sınıfa giden ailesi zengin bir öğrencidir.Aynı zamanda özel okulda okuyan Güneş`e bir gün anonim bir mesaj gelir ; 0507 *** ** ** : Bu karanlık adamın bir Güneş`e ihtiyacı var, varlığınla içimi ısıtıp Güneş`im olur musun?
devam ediyor 4g önce güncellendi Ardında Kaldığım Günler
@aslikaya_002
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
O gitti ve ben kaldım. O benim arkamdaydı, her zaman. Ben onun ardında kaldım, sonsuza kadar.
devam ediyor 4g önce güncellendi Sevgili Lavinia
@hxiyrza
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bir sevdanın meyvesi olsanız bile yasak aşktan doğmuşsanız size ceza doğduğunuz anda kesilir ama ben o cezanın kesilmesine izin verir miyim önemli olan o veya verirler mi ... Argo ve küfür vardır Her şey hayal ürünüdür
devam ediyor 4g önce güncellendi İmkansız Bir Aşk Denir
@goknusss_sss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
imkansız bir aşkın hikayesi
devam ediyor 4g önce güncellendi Yağmur
@steyrik
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İki varlıklı ailenin çocukları anonim olarak konuşmaya başlarlar. Rus mafya ailesinin tek vârisi, boksör Andros. Ailesini kaybetmiş, camiada güzelliği, yetenekleri ile bilinen model Yağmur. Yağmur evine gelen bir mektup sonrası Adros ile aynı okula gider ama birbirlerini tanımazlar. Aralarında farklı bir çekim oluşur, hiç bir zaman anlaşamazlar. Günlerin geçmesiyle yakınlaşan Andros ve Yağmur, eskilerin ortaya çıktığını fark eder. Evine gelen mektupların söylediğini yapan Yağmur aslında büyük bir yalanın içinde olduğunu fark eder. Bu yalanı anlamaya çalışan Yağmur`a eşlik edecek misin?
devam ediyor 3g önce güncellendi Vuslatsiz
@sislerinicindengel
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Hshdjsjsjsjesjjsjabsmsmansnsma snamsnwjabshjws. Dnejsnnsnr
devam ediyor 3g önce güncellendi Yaşamak
@kime_ne_yazar_kin_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Hayat neydi? Mutluluk, huzur, hüzün, gülümsemek, neşeyle kahkaha atmak, hıçkıra hıçkıra ağlamak, kahkahalarla gülmek, heyecanlanmak.Canının bir şeye,bir çok şeye sıkılması, sinirlenmek,heyecanla beklemek, özlemek... Peki ne oldu bütün bu duygulara?
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi SARGILAR VE SANRILAR | YARI TEXTİNG
@nedenkineeee
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Hayat her zaman yüzümüze gülmez; bizde yaralar bırakır, izler bırakır, kırgınlıklar ve kızgınlıklar da bırakır. Şayet birisi hangisi en çok sensin, dese, en çok kırgın ve kızgın derdim. Belki ikisini birden deme şansımız yoktu ama benim de en çok beni yaralayan duyguyu seçebilecek ne gücüm ne de cesaretim vardı. Kartal Savaş Alacakan, girdiği tüm işlerde en iyisi için oynayan, ölümü dahi başarı için göze alan başarılı bir yarış pilotudur. Hayat, Savaş için pek de iç açıcı geçmemiştir. Tüm bunların üstüne, gece oynanan bir yarışta ölen kişiden sorumlu tutulan Alacakan için yaşamak, her saniye azap gibi gelir. Şehirde katil olarak anılan Alacakan, mesleğini bir bakımdan hayatını kaybeden konuma gelir. Yaşamak fazla lüks, ölüm ise kendindisine gördüğü bir haktır. Ta ki birisi daha onu fark edip elini tutana dek. Ateşe bazen atılmaz da, kendisi yürür insan. Savaş ve benim için de durum böyleydi; ben ateşe yürümüştüm, onu kurtarmak için istemediğim şeyler yapmış, bana yapılanlara da göz yummuştum. Çünkü kimsesi olmayan bir insan, kimsesi olan bir insana ölümüne inanıyordu. Ben de inanmıştım. "Bana söz ver ki sana gerçekten gülebileyim. Bana öyle bir söz ver ki sana hep gözüm kapalı güvenebileyim." Bakışlarını yüzüme kaldırdı; mavileri öyle dipsiz bucaksız bakıyordu ki içlerinde boğulacağım sandım. Öyle acıydı ki yüzündeki ifade, bir an—sadece bir an—için onu sarabileceğimi sandım. Yaralarına dokunabilir, acısına ortak olabilir, onu sevebilirim sandım. Ben zaten hep sanırdım. Sanrılar gördüğüm gibi. "Söz," dedi net bir sesle. "Bir iddiaya girelim seninle hatta." Bana doğru bir adım attı, ben ise bir adım geri çekildim. Gülümsedi, yine ve yine; ama içinde çok acı, çok kırgınlık vardı. Dudakları aralandı, adımı söyleyecek gibi oldu ya da ben yanıldım; fakat hemen heyecanlanmıştım. "Eğer bir gün sen dans ederken sana eşlik edersem ve seni öpersem, bil ki sana gerçekten âşık olmuşumdur." Durdu, mavilerinin üzerine birkaç saniye kirpiklerini örttü. "Kabul mü?" Başımı salladım. "Kabul, peki ya ben kaybedersem ne yapacağım?" Ben zaten çoktan kaybetmiştim. "Bilmiyorum," dedi, ilk defa gözlerini benden kaçırırken. "Onu da sen bul, seni de mi ben bileyim?" Kaşlarımı çattım. Ben ne yapabilirdim ki? Biraz düşündüm ne yapacağımı, sonra ise buldum. "Buldum." "Nedir?" "Sana âşık olursam…" Yutkundum. Baştan kaybettiğim bir savaşın içindeydim ve mağlup gelmiştim. "Seni gerçek Talya ile tanıştıracağım. Yaralarına dokunmayan Talya ile değil, yaralarını kendi elleriyle saran Talya ile tanışacaksın. Boynundaki dövmeden, gözünün altındaki emareden kaçmayan bir Talya seni saracak. Rol oynamayacağım Savaş; ben o zaman gerçekten senin olacağım. Maskem düşecek; bir tek ben kalacağım. O Talya, seninle ölümüne dans edecek Savaş. Arkanda duracak, her şeyine."
devam ediyor 3g önce güncellendi ~Siyah Kalp ~
@hayalperestsonsuzy
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
“ Bazı kehanetler geçmişi değil geleceğide yakar….🖤”
devam ediyor 3g önce güncellendi MÜZİK KUTUSU
@geceninumudu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
o gün sadece lise hayatımın ilk günüydü...
devam ediyor 3g önce güncellendi Drago malfoy kitabıdırr
@melisygn_2011
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Srius blackin kızıyızz...
devam ediyor 2g önce güncellendi Arkadaşlıktan Öte
@its_me_hqzel
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Iki yakın arkadaş, aynı duygular
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Yangın ve Akyazı
@y.aagmurrpp
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
“Yangın’a körükle yaklaşmamalısın” atının üstünden seslendi Alyssa tüm siniriyle “Akyazı senin okuyabileceğin bisey değil lordum” Dedi Penelope siritirken
devam ediyor 2g önce güncellendi AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ| YARI TEXTİNG
@nedenkineeee
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Ayva çiçek açmış, yaz mı gelecek?" "Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek?"
devam ediyor 13s önce güncellendi OYUN
@merisanas
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Elzana Her türlü oyunun oynandığı bir dünyada oyunun tamda kendisi olmuştur.Dünyayı kendince ters çevirip kendi oyununu kurmuştur.Ta`ki oyunu sonlandıracak kişinin hayata girmesiyle tüm oyununun alt üst olması onun hem varlığını hemde yaşamını mahvetmiştir.
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Abimin arkadaşı (mafya)
@moonlight.5
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Liam ve Xander küçüklüğünden beri arkadaş Lucia ve Liam kardeş
devam ediyor 2g önce güncellendi Aşkın sırrı
@esilaymissss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İlk kitap deneyimim yargılamayın
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Aşkın sırrı
@esilaymissss
Okuma
0
Oy
0
Takip
2
Yorum
0
Bölüm
0
İlk kitap deneyimim yargılamayın
devam ediyor 2g önce güncellendi İsimsizz
@beyza.___
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yeni bölüm azmaya başlıyorumm
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Ohxkgxogzkgu
@melankolilibirii
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Hfİtsutsitsktxigzit
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi BİN ŞARKI BİN HİKAYE
@kaderiskoglu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
AÇIKLAMA SONRA YAZILACAK
devam ediyor 1g önce güncellendi Kırık Ayna
@mefmera
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yolda aynası kırık bir araba görseniz, arabanın üstündeki numaraya mesaj atar mıydınız? Ben atmıştım. Zaten aynayı da ben kırmıştım.
Önceki
462/461
Sonraki
Loading...