11. Bölüm

1.0

jeonolivv
oliv_aa


Jeon..


 

çok araştırmıştım ama bunun bir tedavisi yoktu. Ölümümü bekleyecektim. Belki de daha erken giderdim fakat ben bu dünyadan göçene kadar her zamanımı iyi geçireceğime söz vermiştim kendime.

Taehyung ile daha çok vakit geçirecektim. Gülecektim, eğlenecektim ve onu öpücektim. Bunu ben yapacaktım. İsterse karşılık vermesin fakat sevdiğim adamda izimin olmasını beni hiç unutmamasını dileyecektim.

 

Dövme yaptıracaktım bir sürü. Belki bir melek dövmesi. Veya çiçek..

Tae’ nin kokusu da çiçek gibiydi. Vücudumda ondan izler taşıyacaktım.

Jeon

- Selam Tae

Seni ektiğim için üzgünüm fakat gitmem gereken bir yer vardı

umarım kırılmassın bana

 neyse

buluşalım ve bir yemek yiyelim lütfen

Kim Taehyung

- yer söyle güzelim

/ SİKTİR

/ NE GÜZELİMİ

/ TAMAM GÜZELİM AMA

/ DAHA SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN

aman

yanlış yazmış klavye

/ o klavyenin amına koyim.

neyse gidelim işte

 Jeon

- Tamam ben rezervasyon yaptıracağım

özel bir yemek olsun istiyorum

biraz şık giyin.

bu mesaja 🌟 ifadesi bırakıldı.

Kim Taehyung “ my Stars” olarak

değiştirildi!!

 
 

Sevecektim. Sonunda ölüm olsada sevecektim.

Üzerime giydiğim siyah takımın içinde gerçekten yakışıklı olmuştum. Dudak piercinglerim ayrı bi hava katmıştı. Ellerimle saçımı düzeltirken telefonum çaldı.

 

My Stars’ dan bir arama!

Efendim Tae

Seni almaya geldim hızlı in

Tamam iki dakikaya aşağıdayım.

 

 

İstemsizce bir heyecan basmıştı bedenimi. Bu herifin bana böyle şeyler yapmasını her zaman sevecektim.

Ona hastalıktan asla bahsetmeyecektim. Bilmesinden korkuyordum. Benim için endişelenmesin istiyordum. Hayatına korku ile devam etmesin sadece benimle ilgilensin istiyordum.

Ona karşı ilgim hep vardı. Bu aralar onunda bana olan ilgisini gözle görebiliyordum. Umarım yalan olmazdı, Kim Taehyung seni hep çok sevecektim, sevmekten asla vazgeçmeyecektim.

 

 

Aşağı indiğimde kapının önünde siyah bir auidi beni bekliyordu. Camı yarı açık olan yerden Tae’ nin güzel gözleri gözüküyordu.

 

Arabaya bindiğim an kokusu burnuma doldu. Tae beni gördüğünde gözlerindeki yıldızlar aydınlandı.

“Hoş geldin Jeon”

Ve bir öpücük. Beni yine öpmüştü. Gözlerimi kaçırdığımda bu seferde boynumdan öpmüştü.

“ Hoş geldin dedim ama”

” H- Hoş buldum Kim”

ve bende onu öptüm

💕💕💕

 

Bölüm : 14.09.2025 20:55 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Hikayeyi Paylaş
Loading...