[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
tamamlandı 7a önce tamamlandı
BELKİ BİR GÜN
@ilkehayalperest
Okuma
12.99k
Oy
946
Takip
78
Yorum
136
Bölüm
25
Annesini kaybettikten sonra yurda yerleştirilen Lalenin yıllar sonra bir gün kaçırılmasıyla ağbisi ve kardeşiyle tanışmasıyla alt üst olan hayatının hikayesi.
" DÜZENİM BOZULUR, HAYATIM ALT ÜST OLUR DİYE, ENDİŞE ETME. NEREDEN BİLİYORSUN HAYATIN ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA İYİ OLMAYACAĞINI?" ŞEMS-İ TEBRİZİ
devam ediyor 7a önce güncellendi
Gökyüzünün Bittiği Yerde
@mavii_bulutt345
Okuma
183
Oy
159
Takip
9
Yorum
62
Bölüm
9
Bana ilk defa bir maviliğin sadece umudu değil de aşkı temsil ettiğini öğretti. Tam da şu an, elinde heyecanla saydığı papatyanın yapraklarının `seviyor` çıkması için her şeyi yapabileceğini kanıtlarcasına gülümsüyordu.
"Seviyor, sevmiyor, seviyor..." Beklediği sonuçla birlikte bana dönüp yine gülümsedi. Elindeki son papatya yaprağını üflerken, "Seviyor çıktı görün mü?" diye sordu heyecanla.
Bende onun gibi gülümsedim. Onun mavi gözlerine bakarken içim onun mavilikleri yüzünden kıpır kıpır olurken, "Evet," dedim. "Gördüm."
"Beni seviyorsun yani?" diye sordu fısıltıyla. Saçlarımı, omzumun diğer tarafına attırırken, "Ben seninle aynı gökyüzünü bile paylaştığımı düşünerek içimi kıpır kıpır ettirirken sen beni sevdiğini mi söylüyorsun?"
"Evet," diye fısıldadım, anın verdiği heyecan yüzünden yanaklarım kızarmaya başlıyordu.
İlk önce inanamadı, boş boş baktı yüzüme. Ardından yüzünü öyle bir gülümseme kapladı ki bende yüzümdeki gülümsemeyi büyüttüm. Ayağa kalktı ve resmen içindeki duyguları dışa vurarak onlardan kurtulmak istercesine haykırdı.
"Benim sevdiğim kız beni seviyor! Hemde deli gibi! Ben onu bir dakika bile izlemek için onun gittiği her yeri takip ederken o beni seviyor! Gökyüzü, sen buna şahit ol! Sen bizim tek sırdaşımızsın!"
.....
03.04.2020...
Kapak: Tubablacksea
......
#1/ karşılaşmak 05.03.2020~19 hikaye arasından.
#1/ karşılaşmak 20.07.2020~23 hikaye arasından.
devam ediyor 7a önce güncellendi
Koma
@hvn_berry
Okuma
1
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
Eski arkadaşı Zaren yüzünden üç yıl komaya giren Beren, yıllar sonra dönen Zaren`le başa çıkmaya çalışır. Birde Coğrafya dersinde duvara çizilen XOXO oyununun çizgilerini fark eder ve canı çok sıkıldığı için bir hamle yapar. Her geçen gün gizemli biri hamle yapar. Tablo tamamlandığında Beren`in başına gelen esrarengiz olayları öğrenmeye hazır mısınız ?
devam ediyor 7a önce güncellendi
Buda Benim Hikayem
@kitapsever_rubies
Okuma
15
Oy
1
Takip
3
Yorum
5
Bölüm
2
Annesinin de babasının da 2. Evliliğinden olan Kübra yaşadığı acıları anlatıyor.
Okulda zorbalandığını, öz abla ve abisinden duymadığı sevgiyi üvey ablasından duyduğunu.
NOT: Kitabın yazarı olarak kendi acılarımı anlatıyorum, ben Kübra yani Hatice Kübra Özteke.
tamamlandı 7a önce tamamlandı
Vie Volée ( kaybolan yıllar )
@bilinmeyengolde
Okuma
18.13k
Oy
767
Takip
116
Yorum
186
Bölüm
19
Gökçe 19 yaşında bir kızdır 6 yaşlarındayken gözleri önünde ailesi öldürülmüş ve çocuklarla beraber yetimhaneye verilmiştir üvey ailesi çocukları çok sevmektedir gökçenin kardeşi gibi gördüğü
Işıl,su, bora ,ayaz ,deniz, ateş dir
Beraber yaşamaktadırlar tamda mutlu aile tablosu gibi bir hayat
Ama bu mutluluk bir telefonla sona ericeğini kimse bilmiyordu
devam ediyor 7a önce güncellendi
KELEBEK ETKİSİ
@dnzkzgb
Okuma
491
Oy
36
Takip
23
Yorum
7
Bölüm
11
Kelebekler kendi kanatlarını göremezlerdi. Ne kadar güzel olduklarını sadece etrafındakiler izler, kendileri bundan mahrum kalarak, kabuğundan çıkmaya çalışırdı. Ayrıcalıklı çizgilerle, hayat bulan güzelliklerinden ölene kadar haberleri olmazdı.
İrdeleyerek çekip aldığında ayrıcalık çizgi; İzel`di. İzel Hera Özün. Kısır bir döngü. Bir isim uğruna, ülkede sarsıcı etkiler yaratan krallık, kısır döngüye dahil olursa...
🦢
Yaman ve İzel Hera, ülkenin en prestijli lisesi olan BRIANNA LİSESİ`nde eğitim görmekte olan iki genç.
Birisi sırılsıklam aşık oluşu ile kendi bedeninin farkında olmazken, birisi bir uğurda tekrar tekrar ölmeyi göze aldı.
Ya bu iki genç, sonunda varisleri olduğu krallık ile yüz göz olursa?
"BENİ SUÇLAMAYIN!" Karanlığa aydınlığa çeviren yazı...
Ve kırmızı düğmeye basılmış, teori hayata geçmişti.